2010. február 22., hétfő

Tavaszra várva

Kié lesz a ,,bezzegország" ?

Olcsó internetet is ígér majd programjában Mesterházy- vicc!
Mi lesz még itt áprilisig...!? A politikusokat szorítja az idő, lassan kezd beindulni az ígéretlicit. Lesz még itt 100%-os nyugdíjemelés, az adók eltörlése, ingyenlakás, ingyensör-ingyenvirsli, megígérünk mindent, csak miénk legyen vagy maradjon a hatalom. Most folyik a miniszterelnöki évértékelő. Húha!
Milyen euro bevetetésről locsog Bajnai? Mikor még sokhelyütt szegénység van, nincstelenség, mikor ebben az országban simán beveszi egy hazánk fia, hogy létezik 54 ezer forintos bankjegy?

Keményen bírálta a Jobbikot, szörnyszülöttnek és veszélyesnek nevezte a pártot. Bajnai szerint a Jobbik tönkreteszi az országot azzal, hogy nem megoldást, hanem bűnbakokat kínál. -Erről csakis az mszp 8 éves uralkodása tehet. Ők teremtették meg a Jobbik féle szörnyszülöttet.
Bajnai, aki szerint "bezzegország" lett egy év alatt Magyarország! Vicc!
Igen, itt bezzeg lehet sikkasztani, lopni, hazudni, csalni a politikusoknak! Itt bezzeg nem kell törődnie a kormánynak a sok végkielégítéssel, itt nem kell munkahelyeket létrehozni, fenntartani, sem iskolákat, sem egészségügyet, kórházakat, ha valaki itt beteg simán el tudja láttatni magát pl. egy magán intézményben.
Itt nem kell lelkiismereti kérdést csinálni abból, ha-konkrét példa: a Megyeri híd építése miatt a tisztességes vállalkozók mentek csődbe mert gyurcsányék le sem sz...ák őket, mosták kezüket-ők bezzeg átutalták a pénzt...Itt bezzeg meg lehet csinálni (megcsinálták!) , hogy bölcsődék nélkül- várólistával kellejen gyereket vállalni majd felnevelni.
Itt bezzeg el lehet adni értékes ingatlanokat áron alul izraeli és más külföldi cégeknek. Itt bezzeg lehet úgy több százezres fizetéseket adni,- kapni, többmilliós végkielégítésekkel szerződéseket aláírni, hogy nincs felelős.
És már nem is tudom milyen műfajba illik ez a csatakiáltás 2010-ben az mszp-től: MEGCSINÁLJUK!
Horror? Vígjáték? Szatíra? Vagy mindez elegyítve?
Én már-már azt hittem, hogy szinte szégyen magyarnak lenni...de BEZZEG nem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése