2009. október 6., kedd

Fantasztikus 20 éven aluliak

Minden gratulációt és figyelmet megérdemel a magyar U20-as fociválogatott teljesítménye. Tegnap este 11-es rúgásokkal sikerült bejutni a legjobb nyolc közé! Azért a Cseheken túljutni szép teljesítmény!
Bátor támadójáték ( talán kivétel ezalól az első, Honduras elleni meccs) jellemezte a fiúkat a csoportmeccsek alatt, ellenben a "nagyok" teljesítményével.
Szegény Ervin Koeman még mindíg bízik a továbbjutásban, az utolsó két meccsen gondolom iszonyatosan erős lesz támadójátékunk! Miután, gondolom egy szál "SANYINK" fogja ismét rohamozni az ellen kapuját, ahogy eddig is megszokhattuk, a soron következő "ismétsorsdöntőmérkőzésen" valószínűleg nem a gólarányunk javítása lesz a cél.
Talán, ki lehetne már végre próbálni a fiatalokat! Vagy bátran támadni, úgysincs sok veszteni valónk!
„Csak a dán meccs után lehet értékelni a vb-sorozatot és abból kiindulva elgondolkodni azon, hogy az Eb-selejtezőkön mi várhat ránk" – mondta Erwin Koeman.
Szerintem már eldőlt, már a játékfelfogásunk alapján. Ilyen antifocival (legutóbbi meccsen egy, azaz 1 kapuralövés az átlagunk) semmi értelme VB-n való részvételen álmodozni, mert félő, hogy megismétlődne a 86-os szovjet-magyar meccs eredménye...
Tudom, hogy sajnos még mindíg nincs igazán helyünk a világ vagy az európai foci elitjében ( lásd Debrecen-Lyon 0:4 ) de bátortalan alibipasszos focival nem is lesz.
Szóval, jöjjenek végre a bátran támadó fiatalok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése